La iniciativa de la regidoria de Joventut, encapçalada per Gisela Pascual, compta amb el suport del grup de voluntaris de Protecció Civil que col·laboraran en les tasques de distribució.  El consistori pretén fer una mica més amè el confinament als joves del municipi que també troben a faltar el contacte social amb les seves amistats.

Com és el cas del Yoel que aquest passat dijous va fer 18 anys. El consistori el va obsequiar amb un petit detall per felicitar-lo. Amb aquest primer gest l’Ajuntament felicitarà els aniversaris de tots els joves del poble que han arribat a la majoria d’edat.

Per altra banda, el Club Esquaix Atlètic Castellet i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, organitzen el proper cap de setmana del 16 i 17 de maig ‘La Solidària de Santvi’. Es tracta d’una crida solidària i esportiva amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva individual al terme municipal respectant els horaris permesos.

Les persones que hi participin podran fer una aportació de 10, 15 o 20 euros i rebran un dorsal electrònic que podran utilitzar quan surtin a fer esport de manera individual. L’import recaptat es donarà al Banc d’Aliments de Sant Vicenç de Castellet que gestiona el col·lectiu Mossèn Josep Rovira Tenas.