L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet distribueix una seixantena d’ordinadors als alumnes del municipi

165

El consistori ha completat una primera distribució d’ordinadors als alumnes que no disposen de dispositius amb la voluntat que puguin seguir el darrer trimestre de curs que serà telemàtic. Actualment s’ha repartit una seixantena d’ordinadors pels alumnes de les escoles Puigsoler, FEDAC i Institut Castellet amb l’ajuda del personal de la Brigada Municipal.

En els propers dies, està previst un segon enviament d’ordinadors als alumnes de l’Escola Sant Vicenç i els tres que estan pendents de l’escola Puigsoler que també rebran els dispositius per a poder seguir el curs des de casa sense dificultats.

El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet es manté en contacte permanent amb els Serveis Territorials del Departament d’Educació a la Catalunya Central per fer més àgil la distribució dels ordinadors i buscar les solucions necessàries per assegurar-ne la connectivitat.

Finalment el consistori ha emès un comunicat en el que donen  reconeixement a l’actitud cívica i de solidaritat que ha mostrat la immensa majoria de persones del municipi, respectant les indicacions del confinament per tal de combatre col·lectivament el coronavirus.