L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet constitueix el Consell de Salut

202

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha constituït el Consell de Salut. El municipi compta amb un nou òrgan consultiu que promourà la participació i la coordinació de tots els col·lectius que tenen relació d’alguna manera o altra amb la salut al municipi amb l’objectiu de fer realitat propostes concretes per a la millora del benestar de la ciutadania.

El grup farà un seguiment del Pla de Salut Local, analitzarà les dades de salut al municipi, tindrà un paper d’assessorament en la tria de prioritats i línies de treball, proposarà millores de funcionament dels serveis de salut i, finalment, actuarà per aconseguir una major participació ciutadana en aquest àmbit.

Membres

El Consell de Salut compta amb la participació dels partits polítics amb representació municipal, dels representants de les entitats sociosanitàries i institucions públiques amb presència a Sant Vicenç de Castellet, de les associacions de veïns, de les AMPA, de les entitats esportives, de les farmàcies, de les consultes privades, de l’esplai d’avis i també es compta amb la presència dels tècnics i tècniques municipals.