Amb aquest tràmit, el consistori ho deixa tot a punt i es mantindrà a l’expectativa de les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries per decidir l’obertura i les condicions de funcionament de les instal·lacions en un estiu que, ara mateix, es dibuixa amb molts interrogants.

L’Ajuntament ha introduït canvis en les taxes per simplificar les tarifes i s’han establert quatre trams: Primer (de 0 a 2 anys continuarà essent gratuït); Segon (de 3 a 17 anys. En aquest cas s’ha allargat de 15 a 17 anys i l’abonament de temporada passa de 27 a 22 euros); Tercer (De 18 a 59 anys amb una reducció de 45 a 38 euros per a l’abonament); Quart (Per a majors de 60 anys amb un preu que es manté en 13,50 euros).

Tots els abonaments per a l’ús de les piscines seran individuals, però les persones que acreditin que formen part d’una família nombrosa o monoparental se’ls aplicarà una bonificació del 20% com fins ara. Però augmenta lleugerament el preu de les entrades puntuals dels diumenges i festius per regular l’afluència i l’aforament

Finalment, es manté la gratuïtat per a les persones amb discapacitat amb un 65% o més de disminució amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya.