L’Ajuntament de Sant Vicenç aprova les taxes de les piscines municipals d’una temporada incerta que dependrà en tot moment del que dicti el departament de Sanitat

146

Amb aquest tràmit, el consistori ho deixa tot a punt i es mantindrà a l’expectativa de les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries per decidir l’obertura i les condicions de funcionament de les instal·lacions en un estiu que, ara mateix, es dibuixa amb molts interrogants.

L’Ajuntament ha introduït canvis en les taxes per simplificar les tarifes i s’han establert quatre trams: Primer (de 0 a 2 anys continuarà essent gratuït); Segon (de 3 a 17 anys. En aquest cas s’ha allargat de 15 a 17 anys i l’abonament de temporada passa de 27 a 22 euros); Tercer (De 18 a 59 anys amb una reducció de 45 a 38 euros per a l’abonament); Quart (Per a majors de 60 anys amb un preu que es manté en 13,50 euros).

Tots els abonaments per a l’ús de les piscines seran individuals, però les persones que acreditin que formen part d’una família nombrosa o monoparental se’ls aplicarà una bonificació del 20% com fins ara. Però augmenta lleugerament el preu de les entrades puntuals dels diumenges i festius per regular l’afluència i l’aforament

Finalment, es manté la gratuïtat per a les persones amb discapacitat amb un 65% o més de disminució amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya.