L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada valorarà l’impacte que han tingut els ajuts al poble

191
Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada. - Foto: ACN
Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada. - Foto: ACN

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada valorarà l’impacte que han tingut els ajuts al poble per fer front a la pandèmia. El suport s’ha donat als comerços i negocis locals que es veuen obligats a tancar les seves portes aquests dies pel coronavirus.

Amb les mesures contemplades en la declaració de l’Estat d’alarma, només poden obrir negocis que tenen la consideració de serveis essencials amb productes i serveis de primera necessitat. Per fer front a l’impacte a l’economia local, l’Ajuntament ha destinat fins a 20.000€ per ajudar a aquest sector i, paral·lelament, per al conjunt de les famílies del municipi. La regidora de promoció econòmica, Laura Trench, ha assegurat a Ona Bages que es vol treballar en donar més ajuts i també valorar quines ajudes necessita el poble. 

 

Segons explica la mateixa regidora, 10.000 euros han anat destinats a persones que tenien un lloguer per pagar i uns altres 10.000 a persones que havien fet una inversió econòmica en els seus establiments abans de la pandèmia.