L’Ajuntament de Sant Fruitós repartirà les mascaretes pels infants a la Plaça de la Vila

130
Imatge de recurs de mascaretes. - FOTO: ACN
Imatge de recurs de mascaretes. - FOTO: ACN

L’Ajuntament de Sant Fruitós canviarà del repartiment a domicili de les mascaretes pels infants a recollir-les a la Plaça de la Vila. En repartiran pels santfruitosencs de 3 a 18 entre dimarts 5 de maig i dimecres 6 de 9 del matí a les 2 del migdia.

Després que la setmana passada les duguessin casa per casa, van veure que amb l’inici de la desescalada del confinament hi havia domicilis on no hi havia ningú. Ho va explicar a l’informatiu de Sant Fruitós l’alcalde, Joan Carles Batanés.

Tot i trobar-se domicilis buits, a l’Ajuntament li consta que el primer repartiment es va fer al complet. Aquest nou sistema de lliurament permetrà que durant aquests dos dies, els familiars dels infants i joves puguin recollir aquest material de protecció a la Plaça quan surtin a fer altres activitats.

Aquestes mascaretes tèxtils estan confeccionades amb un teixit de polièster de 3 capes. Filtren l’aerosol amb una eficàcia del 92% i les partícules amb un 90%, unes característiques equivalents a les mascaretes FFP2. Es poden rentar a 35 graus de temperatura com a molt i un màxim de 105 vegades abans no perdin la seva efectivitat.