La substitució de les anteriors antenes, a la Torra Sant Martí, es va realitzar durant el passat dilluns 12 de novembre per tal de millorar la qualitat de l’emissió

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va canviar, el passat 12 de novembre, les antenes de la ràdio municipal, a la Torre Santmartí, per unes de noves i de millor qualitat. El mal estat de les antigues antenes, principalment degut a les filtracions d’aigua, afectava la qualitat i la correcta emissió de la radio municipal. Amb aquest canvi d’equipament des de l’Ajuntament asseguren es manté “el compromís de seguir oferint una radio municipal de qualitat a tot Sant Fruitós”.

Des de l’any 2016, s’han fet diverses renovacions en l’equipament municipal de la radio per tal de mantenir-la en les millors condicions possibles. Entre aquestes renovacions s’ha instal·lat un nou emissor de radioenllaç degut a l’avaria que havia patit l’anterior i que era l’encarregat d’enviar la senyal des dels estudis de la ràdio del Bosquet fins a l’antena de la Torre Sanmartí.
Paral·lelament també s’estan realitzant els tràmits per augmentar la potència d’emissió de la radio municipal per tal d’arribar a tots els punts del municipi. Per aquest motiu ja es van instal·lar unes noves antenes parabòliques d’emissió i recepció dotades d’un major guany, més directes i que ocupen un menor espai a banda i banda de l’ample de freqüència.