L’Ajuntament de Sant Fruitós presentarà els pressupostos municipals en una sessió oberta

135
Imatge d'arxiu de Xavier Racero.
Imatge d'arxiu de Xavier Racero.

L’Ajuntament de Sant Fruitós presentarà avui els pressupostos i les ordenances fiscals del 2020. Serà una sessió oberta a tots els santfruitosencs on el regidor d’Hissenda, Xavier Racero, desglossarà els canvis que més els afectaran en les ordenances i les previsions econòmiques del poble.

La sessió començarà a les 8 i es tocaran temes com l’ordenança dels guals i la seva aplicació per fraccions de temps o d’espai. Racero també farà un resum dels principals punts dels pressupostos. Aquest 2020 en destaquen la construcció del nou pavelló d’esports i la urbanització del seu entorn: el Puig. A més de la reforma de la primera planta del nou museu municipal, la rampa d’accés a la passera de la Rosaleda i la modernització dels museus.

Tot plegat serà al Nexe-Espai de cultura i tothom hi podrà assistir. El propi Xavier Racero ha explicat a Ona Bages com funcionarà.

El regidor d’Hissenda de Sant Fruitós, Xavier Racero

A més, hi haurà ronda de preguntes i per això és important que assisteixin tants santfruitosencs com sigui possible.

Aquesta sessió ja fa uns anys que es celebra a Sant Fruitós i vol fer arribar a tots els ciutadans els canvis que hi haurà durant l’any al poble.