Imatge d'arxiu de Xavier Racero.
Imatge d'arxiu de Xavier Racero.

L’Ajuntament de Sant Fruitós presentarà avui els pressupostos i les ordenances fiscals del 2020. Serà una sessió oberta a tots els santfruitosencs on el regidor d’Hissenda, Xavier Racero, desglossarà els canvis que més els afectaran en les ordenances i les previsions econòmiques del poble.

La sessió començarà a les 8 i es tocaran temes com l’ordenança dels guals i la seva aplicació per fraccions de temps o d’espai. Racero també farà un resum dels principals punts dels pressupostos. Aquest 2020 en destaquen la construcció del nou pavelló d’esports i la urbanització del seu entorn: el Puig. A més de la reforma de la primera planta del nou museu municipal, la rampa d’accés a la passera de la Rosaleda i la modernització dels museus.

Tot plegat serà al Nexe-Espai de cultura i tothom hi podrà assistir. El propi Xavier Racero ha explicat a Ona Bages com funcionarà.

El regidor d’Hissenda de Sant Fruitós, Xavier Racero

A més, hi haurà ronda de preguntes i per això és important que assisteixin tants santfruitosencs com sigui possible.

Aquesta sessió ja fa uns anys que es celebra a Sant Fruitós i vol fer arribar a tots els ciutadans els canvis que hi haurà durant l’any al poble.