L’Ajuntament de Sant Fruitós posa la primera pedra per poder oferir allotjaments socials temporals

217
El ple municipal de Sant Fruitós del mes de novembre.
El ple municipal de Sant Fruitós del mes de novembre.

Sant Fruitós dona la primera passa per poder oferir residències temporals a les persones que ho necessitin. Són uns pisos que serviran de residències temporals. En el ple ordinari de novembre, tots els grups han aprovat per unanimitat el reglament.

Els habitatges porten construïts des del novembre de l’any passat i amb l’aprovació del reglament s’ha fet la primera passa per poder-los començar a utilitzar. La regidora de serveis públics, Cristina Murcia, agraeix a la seva predecessora en el càrrec, Núria Clarella, qui s’encarregava del projecte abans. Murcia ha explicat durant el plee a qui van destinats aquests pisos.

Gent fent poble celebra que el reglament es portés a votació, però retreu a l’equip de govern que ha trigat més del que esperaven a enllestir-lo. Escoltem la regidora Núria Clarella.

Murcia, però, defensa que els pisos no se’ls van trobar acabats del tot i va retreure a Gent fent Poble que no convoquessin cap reunió per començar a redactar el reglament quan estaven al capdavant de l’Ajuntament.

Durant el ple, el regidor de planejament urbanístic també va anunciar que l’escola Pla del Puig serà una realitat l’any que ve.