L’Ajuntament de Sant Fruitós ofereix 10 llocs de treball

131
Ajuntament de Sant fruitós de Bages. Foto: Bernat Bernabeu

Ajuntament Comunicació.- L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages promou la convocatòria dels plans locals d’ocupació. Enguany es convoca la selecció de 10 llocs de treball per donar suport a diferents àmbits de l’Ajuntament. La durada dels contractes serà de 3 a 7 mesos en funció del lloc de treball ofert.

Concretament les places que s’ofereixen són un psicòleg/oga, un auxiliar administratiu, un oficial de segona de jardineria, un oficial de segona de brigada d’obres, un oficial de segona ajudant d’electricista, 2 places de personal de neteja i 3 agents cívics, dos per a les piscines i un per a altres zones del municipi.

Les persones interessades a prendre part del procés de selecció han d’estar en situació d’atur i reunir els criteris formatius que el lloc de treball requereixi. Els interessats poden trobar tota la documentació necessària a la web municipal i presentar la sol·licitud juntament amb tota la documentació que defineixen les bases, a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. El termini per a presentar tota la documentació finalitza el 5 de maig.

La convocatòria, emmarcada dins del “Programa Complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018 del Pla de Xarxa de Governs Locals 2016-2019” de la Diputació de Barcelona, té la voluntat d’incorporar al mercat laboral i oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

Imatge de Bernat Bernabeu