L’Ajuntament de Sant Fruitós obre un procés participatiu per votar el nom de la plaça situada darrere Cal Casajoana

109
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós
Imatge de la plaça de darrere el museu / Fotografia: Ajuntament Sant Fruitós

Els ciutadans del municipi podran escollir entre les opcions formulades pel consistori o bé proposar-ne un de nou

Del 4 al 11 de novembre tots els sanfruitosencs, majors de 18 anys i empadronats al municipi, podran votar el nom de la plaça situada darrere el nou museu, escollint una de les tres opcions proposades o bé proposant-ne una de nova. Des de l’ens municipal es proposen els següents noms:

Plaça d’Àngel Tañà i Sanfeliu. Aquest nom vol ser un homenatge a qui va ser alcalde del municipi l’any 1936, més conegut com l’Angelet de Can Sala. Va ser uns dels responsables de la construcció de l’antiga biblioteca i un dels capdavanters que es portés l’aigua potable canalitzada des de la Sèquia al poble.

El segon nom que ha formulat l’ens municipal és Plaça del Torrent Bo. Aquesta nomenclatura fa referència al torrent que transcorre davant mateix del punt on és ubicada la plaça i que rega els horts de La Sagrera.

Finalment, el tercer i últim nom és Plaça de l’Era de Cal Vallbona. Es tracta del nom popular amb què es coneixia la plaça en motiu dels pallers que la família Sala-Vallbona hi tenien a tocar. 

A banda d’aquestes tres propostes, també hi haurà l’opció de presentar una nova nomenclatura. Només serà permès un vot per persona i la votació es podrà fer per via telemàtica, a través de la web municipal i de la App, o bé presencialment a l’Ajuntament. La votació es farà a través d’un formulari i, en cas que algun participant marqui més d’una opció, la seva resposta serà considerada nul·la. El nom guanyador s’anunciarà la setmana següent al tancament del procés participatiu.