L’Ajuntament de Sant Fruitós intensifica els treballs de desinfecció als carrers i reparteix mascaretes a les persones vulnerables

149
Treballs de desinfecció dels carrers de Sant Fruitós. - FOTO: Ajuntament de Sant Fruitós
Treballs de desinfecció dels carrers de Sant Fruitós. - FOTO: Ajuntament de Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha intensificat els treballs de desinfecció als carrers del municipi. A més, els voluntaris de protecció civil han començat a repartir mascaretes entre les persones vulnerables i també ho faran a les que porten un comerç. Són les mascaretes que confeccionen el grup de voluntaris que ahir vam saber que s’havia organitzat a Sant Fruitós.

La selecció de les persones la fa l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament valorant motius sanitaris i socials. Tot i això, el santfruitosenc que consideri que en necessita una pot sol·licitar-la trucant al telèfon de l’Ajuntament 93 878 97 00. El repartiment el fan els voluntaris de protecció civil per que la gent no hagi de sortir de casa.

D’altra banda, l’Ajuntament ha reforçat els serveis de neteja per desinfectar les zones més transitades del poble i que poden ser un focus de contagi més gran, com són els contenidors o el mobiliari urbà. En aquesta línia, també han reforçat la neteja de zones sensibles com el CAP, la residència de gent gran i els comerços del poble.

Finalment, mirant a les urbanitzacions, el mercat de dimarts i dimecres, és a dir, avui i demà, de Torroella de Baix estarà en funcionament, però només amb les paradetes de necessitats bàsiques.