L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa fil a l’agulla a un seguit d’actuacions a diferents punts del municipi

149
L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa fil a l’agulla a un seguit d’actuacions a diferents punts del municipi. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
El Camí Ral després de les actuacions que s'hi han portat a terme. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

S’han finalitzat les obres d’arranjament del Camí Ral, s’ha renovat parcialment el camí de l’Agulla i el carrer Padró tindrà un nou tram de zona 30

El consistori de Sant Fruitós de Bages ha conclòs les obres d’arranjament del Camí Ral, ha renovat una part del camí de l’Agulla i preveu actuacions al carrer Padró, per facilitar el pas dels vianants a la zona.

S’han finalitzat dues actuacions i s’està treballant en un tercera. Per una banda, s’han acabat les millores del Camí Ral que ja ha recuperat la normalitat. Les actuacions en aquest camí s’han centrat en dos objectius principals: augmentar la seguretat viària i millorar diversos elements del camí per facilitar la mobilitat. S’ha construït un pas de formigó per als vianants i s’ha asfaltat la calçada per als vehicles. S’ha aprofitat per dotar de major visibilitat la corba de l’últim tram del camí abans d’arribar al Polígon Riu d’Or-Casanova i també s’ha implantat la corresponent senyalització incloent un pas elevat per vianants que actua com a reductor de velocitat. A més, s’ha renovat la disposició de l’enllumenat per afavorir la visibilitat i s’ha millorat la conducció de l’aigua per evitar inundacions en cas de pluja.

Una altra perspectiva de les actuacions realitzades al Camí Ral. Fotografia: Aj. de Sant Fruitós de Bages

Per altra banda, s’han finalitzat les obres al camí de l’agulla, on s’ha renovat una part del traçat. Les obres s’han centrat principalment en l’adequació del camí i la millora de l’asfalt i la senyalització. S’ha posat paviment amb pedra decorativa, s’han fet unes cunetes noves per una millora hidràulica, s’ha dut a terme l’adequació dels embornals i s’hi ha ubicat un total de 3 reductors de velocitat.  També s’han aprofitat les obres per fer la posada a punt dels tubs de sanejament existents en el camí.

Finalment, el consistori santfruitosenc preveu un seguit d’actuacions al carrer Padró. Concretament al tram que va des del carrer Sallent fins a Cal Ballús. Es vol endreçar la zona amb la implementació d’un nou límit de velocitat de 30 km/h. Es preveu aplicar-hi la corresponent senyalització i les noves marques de pintura, a banda de situar-hi pacificadors de velocitat.

Imatge del carrer Padró. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages