L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en marxa una nova web municipal

125
Portada de la pàgina web de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages
Portada de la pàgina web de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages

El porta continua funcionant amb el domini www.santfruitos.cat

Ja ha entrat en funcionament la nova web de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amb un disseny renovat, més funcional i adaptat a dispositius mòbils i tauletes.

El portal, que continua funcionant sota el domini www.santfruitos.cat, presenta importants canvis en l’estructura dels continguts, amb l’objectiu de facilitar la cerca per àrees temàtiques.

La portada presenta de forma més neta accessos directes a les principals àrees municipals i conté les notícies actuals del municipi i els actes programats en l’agenda.

A la pàgina principal també es pot accedir directament als tràmits i gestions més utilitzats pels ciutadans, al tauler d’anuncis i demanar cita amb els càrrecs electes. A banda, també es mostren les darreres publicacions de les xarxes socials municipals. Una de les principals novetats respecte l’antic portal és la incorporació d’una guia geolocalitzada dels diferents equipaments, entitats, aparcaments o comerç del municipi. Amb aquesta nova eina els ciutadans podran localitzar els diferents punts d’interès del municipi.

Durant el 2018 la web de l’Ajuntament va rebre gairebé 115.000 visites principalment per consultar els actes de l’agenda municipal, notícies sobre el municipi i tràmits oficials.