L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages il·lumina el camí ral del poble amb enllumenat de baixa contaminació lumínica

155
El camí ral, entre la Sagrera i el polígon Riu d’Or
El camí ral, entre la Sagrera i el polígon Riu d’Or. Fotografia: Aj. Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat enllumenat públic al camí ral, entre la Sagrera i el polígon Riu d’Or, per tal d’afavorir la visibilitat i la sensació de seguretat. L’actuació també ha incorporat diverses millores relacionades amb la seguretat viària de la zona.

Concretament, al camí ral s’hi ha instal·lat un tipus d’enllumenat de baixa contaminació lumínica per a la protecció del medi nocturn, ja que aquest espai es tracta d’un sòl no urbanitzable d’especial protecció. La lluminària instal·lada és de tipus LED de color ataronjat de baixa temperatura.

L’Ajuntament ha arranjat aquest vial, situat entre la Sagrera i el polígon Riu d’Or, per tal de millorar la seguretat de vehicles i vianants. S’ha construït un pas de formigó per als vianants i s’ha asfaltat la calçada per als vehicles. Alhora, s’ha aprofitat per dotar de major visibilitat la corba de l’últim tram del camí abans d’arribar al Polígon Riu d’Or-Casanova i també s’ha implantat la corresponent senyalització incloent un pas elevat per vianants que actua com a reductor de velocitat.