L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprovarà avui la gestió directa dels serveis d’abastament d’aigua

117
El ple ordinari de Sant Fruitó del mes de gener.

Durant el ple ordinari de setembre, l’Ajuntament va acordar que el municipi passaria a formar part d’aigües de Manresa com a mitjà propi. Això es tradueix amb la compra de les accions d’Aigües de Manresa i, per tant, a gestionar directament l’abastament d’aigua al poble, sense haver de fer cap altra licitació. 

Aigües de Barcelona, però, va presentar al·legacions contra aquesta decisió i avui, en el ple, tots els grups municipals s’uniran per desestimar aquestes al·legacions i aprovar definitivament la gestió directa de l’aigua. Àdria Mazcuñán explica la importància d’aquest acord:

Però els acords s’acaben aquí, perquè no aconsegueixen entendre’s en altres punts que es tractaran al ple.  Per exemple, la modificació de la Relació dels llocs de treball, que és el document que inclou tots els llocs de feina —ocupats i vacants—, que pot exercir el personal de l’Administració. 

En aquest cas, el cap de l’oposició i líder del partit Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés, assegura que falta comunicació amb el govern municipal.

Un dels últims punts que també s’aprovaran aquesta tarda és el pla d’urbanització d’una part del sòl de Pineda de Bages que encara està desocupat i on ja s’hi podran començar a construir cases.