L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprova la modificació del límit entre Manresa i Sant Fruitós

155
Imatge d'arxiu bombers
Imatge d'arxiu bombers

L’ens municipal va aprovar l’alteració del límit en el darrer ple. La modificació comprèn la zona del parc dels bombers i les naus que es troben al Camí del Grau. El següent pas és l’aprovació d’aquest punt, per part de l’Ajuntament de Manresa, al proper ple municipal.  

Aquesta modificació de la línia de terme es produeix amb l’objectiu que el parc de bombers de Manresa i el polígon de El Grau estiguin ubicats en un únic municipi en cada cas, no en dos tal i com ha estat fins ara. Amb aquesta nova delimitació, el camí de El Grau estarà ubicat totalment a Sant Fruitós i el parc de Bombers de Manresa formarà part íntegrament de la capital bagenca.

En total, aquesta modificació comporta una segregació d’uns 18.000 metres quadrats del municipi de Manresa i el mateix respecte del municipi de Sant Fruitós de Bages.

Recordem que aquesta variació, que ja s’havia aprovat inicialment en els plens de juliol i octubre de l’any passat, va ser ratificada per la Generalitat. En aquests moments es procedeix, finalment, a la seva aprovació definitiva.