L’Ajuntament de Sant Fruitós aprova les ordenances fiscals per al 2020

150
Imatge del ple d'aquest dimecres
Imatge del ple d'aquest dimecres

La sala de plens de l’Ajuntament va acollir, aquest dimecres al vespre, el ple extraordinari que va servir per aprovar la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels impostos municipals. Els tretze regidors assistents de Gent fent Poble, d’ERC, del PSC i de Junts per Sant Fruitós van donar llum verda a aquest punt. 

Recordem que el govern de Sant Fruitós proposava mantenir els impostos ciutadans, és a dir, congelar-los, i bonificar les bones pràctiques de les empreses en les ordenances fiscals per l’any que ve. Un dels altres punts destacats era la nova bonificació per als joves emprenedors i les activitats de nova creació. 

Durant la sessió plenària de dimecres al vespre també es va aprovar la modificació de l’ordenança municipal reguladora de guals per l’entrada i sortida de vehicles. Gent fent Poble, PSC i Junts per Sant Fruitós hi van votar a favor; ERC s’hi va abstenir. La modificació entrarà en vigor a partir de l’1 de gener del 2020. 

En aquest sentit, els grups de l’oposició van mostrar la seva disconformitat amb la proposta que havia formulat inicialment l’equip de govern, d’actuar preventivament amb els ciutadans que no havien formalitzat la llicència de gual en el període de 24 mesos dura la campanya. Finalment, però, Gent fent Poble va tirar enrere aquesta proposta, aspecte que van valorar positivament ahir els grups de l’oposició.