L’Ajuntament de Sallent reconeix la figura de l’alcalde pedani de Cornet

154

Aprovat per majoria absoluta, l’Ajuntament de Sallent ha decidit reconèixer institucionalment la figura de l’alcalde de Cornet. En aquest cas, Susana Crespi és l’alcaldessa de la pedania de Cornet.

Fa anys que existeix la figura d’alcalde pedani de Cornet, però no ha sigut fins ara que l’Ajuntament de Sallent ha reconegut institucionalment la figura d’alcalde pedani de Cornet. Ho ha fet amb majoria absoluta en un ple en què David Saldoni, l’alcalde de Sallent, ha explicat el reglament i les funcions orgàniques que relacionen l’alcalde pedani de Cornet amb l’Ajuntament de Sallent.

L’alcaldessa de la pedania de Cornet, que també és la presidenta de l’Associació d’Amics de Cornet, ha agraït a l’Ajuntament i a la població sallentina aquest reconeixement que, afirma, “acosta a les dues poblacions”.

Cornet és una pedania de Sallent des de 1840. Compta amb una cinquantena de masos i està dividit pels termes de Balsareny, Gaià, Avinyó i Sallent i té una població aproximada, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, d’uns 40 habitants.