L’Ajuntament de Sallent proposa un nou espai d’oci i d’actes

159
Envelat de Sallent
Envelat de Sallent

L’Ajuntament de Sallent proposarà un nou espai que consistirà en reformar i posar l’Envelat darrere els escorxadors, fer una zona d’aparcament on actualment hi ha els horts i il·luminar el passeig. L’objectiu seria fer un espai per fer dinars multitudinaris, balls o concerts.

L’Ajuntament de Sallent va convidar a totes les entitats del municipi per mostrar la nova proposta sobre la reforma de l’Envelat. La proposta consisteix en reformar i moure l’Envelat, per ubicar-lo just darrere dels escorxadors. On hi ha ara l’Envelat hi aniria l’edificació de noves cases i la zona dels horts seria per construir noves places d’aparcament. L’Ajuntament de Sallent també proposa construir banys públics, vestidors i un nou il·luminat del passeig.

La tinent d’alcalde, Rosa Argelaguet, assegura que l’objectiu de la proposta és “construir un nou espai d’oci per realitzar actes com balls, dinars multitudinaris o concerts”.

La proposta, que ha estat presentada a les entitats de Sallent, quedarà a l’aire a l’espera dels resultats de les properes eleccions municipals del 26 de maig.