Ja sigui cedint un espai, aportant mà d’obra en qualsevol ofici d’utilitat o amb idees creatives, des del consistori es volen obrir les Enramades a més gent per fer-les encara més lluïdes i repartir la feina

L’Ajuntament de Sallent ha tornat a posar en marxa la campanya ‘Enreda’t’ per potenciar una de les festes més importants i emblemàtiques de Sallent com són les Enramades. Una festa per la qual sol costar mans voluntàries que ajudin als preparatius, motiu pel qual des del consistori es vol fer una crida perquè la gent s’impliqui ja sigui cedint algun espai per emmagatzemar material, aportant coneixements i mà d’obra com a especialista en algun àmbit, com ara fuster, electricista o paleta; o bé amb idees creatives per enramar. Ho ha explicat la regidora de Participació Ciutadana Anna Fernández:

L’objectiu de la campanya és aconseguir entre tots fer una festa de les enramades més lluïda i també repartir la feina d’enramar, que sol caure sempre en unes poques mans. Com a contrapartida, el voluntariat obtindrà l’experiència de viure una festa com les Enramades des de dins.

Per apuntar-se com a voluntari l’Ajuntament ha disposat un web d’inscripció molt senzill al qual es pot accedir a través del web de l’Ajuntament. Enguany les Enramades de Sallent seran del 31 de maig al 4 de juny.