Seguint amb la llarga tradició del poble amb l’activitat esportiva al riu Llobregat, aquest cap de setmana l’Ajuntament ofereix activitats de Canoa i Caiac pel riu de forma gratuïta. 

Es farà durant aquest dissabte 26 i diumenge 27 d’agost a la Torre del Gas de Sallent, al costat de l’Espai Cultural Fàbrica Vella. Per participar-hi, els interessats han hagut de demanar hora amb antelació. El motiu, és que l’Ajuntament serà l’encarregada de posar a disposició de la ciutadania l’equipament, les canoes i els caiacs necessaris per passar la jornada. Aquells participants que ja tinguin tot el que és necessari per fer l’activitat esportiva, podran utilitzar el seu propi material. Hi haurà deu embarcacions per hora que baixaran per un tram del riu Llobregat. 

Marc Prat ha valorat molt positivament la proposta.

 

Aquesta és una iniciativa de l’àrea d’esports del municipi que ho ha proposat amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva de la zona. Segons ha explicat Marc Prat, regidor d’esports de Sallent, la iniciativa està tenint un èxit rotund, i pràcticament ja s’han esgotat totes les places. 

 

Les primeres embarcacions sortiran a les 11 del matí, i hi haurà torn durant tot el dia fins a les 8 del vespre, quan es farà l’última ronda. El mateix espai també comptarà amb servei de food truck a càrrec de La Croqueta de Llum per abastir les necessitats dels assistents.  

Aquesta activitat forma part de la prèvia de la festa major d’enguany. De fet, servirà per generar expectatives per la desena edició de la competició de Canoes de Sallent, que serà el diumenge 3 de setembre.