L’Ajuntament de Sallent aposta per reactivar lúdicament l’Escorxador

197

L’escorxador de Sallent, l’espai que va inaugurar l’estiu passat l’Ajuntament per dinamitzar culturalment i amb diferents activitats el poble, vol prendre protagonisme aquest estiu. Fa dues setmanes, amb l’arribada del primer Market gastronòmic, i aquest cap de setmana amb la festa Matadero Party, que serà divendres a partir de les 12 de la nit i inclourà les actuacions dels DJ’s Javi AlwaysWayne i Electrolive.

I és que l’Ajuntament de Sallent va recuperar l’antic Escorxador amb la intenció de celebrar-hi actes culturals i lúdics. L’any passat, però, no es va acabar d’explotar, ja que només va acollir alguns dels actes de la festa major. Aquesta vegada, en canvi, la Regidora de Cultura i Festes, Anna Fernández, explica que volen portar-lo més enllà i que esdevingui un espai cultural de referència al municipi. És per això que durant aquests mesos s’aniran programant diferents activitats per als veïns.

L’antic Escorxador va quedar oblidat a causa de les fortes inundacions que hi havia. Això va provocar que no es pogués fer servir i arreglar-ne les condicions tenia un cost massa elevat. L’any passat, però, l’Ajuntament va poder rehabilitar-lo per convertir-lo en un edifici polivalent. Actualment les instal·lacions de l’Escorxador tenen capacitat per unes 700 persones.