El partit opositor ERC ha rebut tot el suport de l’equip de govern i de la CUP a la demanda de fer constar al registre de la propietat del caràcter municipal de la torre del rellotge. 

L’Ajuntament va pagar íntegrament la construcció del campanar, l’ha registrat sempre i ha procurat per al seu manteniment. A més, la torre del rellotge tampoc està registrada a nom de l’església. El problema recau en el sol en què està construït el campanar, que sí pertany a l’església. Tal i com apunta l’alcalde de Sallent, David Saldoni, el terreny pertany a l’església i assegura que “tot el que hi ha damunt d’aquest sòl no es pot registrar a nom de ningú més”. 

L’alcalde de Sallent explica també que des del registre han anunciat dues possibles solucions, o bé separar d’alguna manera el sòl de la construcció o bé arribar a un acord amb l’església.

El campanar de Sallent, conegut també com torre del rellotge, va ser construït i pagat per l’Ajuntament de Sallent l’any 1886, tot i que no consta en l’inventari de béns patrimonials de l’Ajuntament.