L’Ajuntament de Navàs ha anunciat que, a partir d’aquest proper dijous, els infants del poble tindran una mascareta per quan surtin al carrer. Des de la Regidoria de Drets Socials de Navàs s’ha fet la compra d’unes 800 mascaretes, mateixa xifra d’infants que hi ha al poble d’entre 3 i 13 anys. Per tant, cap nen o nena d’aquesta franja d’edat es quedarà sense la seva mascareta.

Helga Iglesias, Regidora de Drets Socials de Navàs

La recollida de mascaretes es pot fer davant l’Ajuntament. El consistori recomana a les famílies no anar acompanyades dels infants durant la recollida. També avisa que si alguna família no pot recollir la mascareta, un veí o veïna ho pot fer en el seu lloc. L’horari per a la recollida és el següent: Dijous 7, de deu del matí a una del migdia ho podran fer les famílies dels infants amb cognom de la A a la F; el mateix dia però de tres a sis de la tarda els cognoms de la G a la P; i l’endemà, divendres dia 8, ho faran les famílies amb cognoms de la Q a la Z.

De moment, aquestes mascaretes estan pensades pels infants d’entre 3 i 13 anys, però l’Ajuntament no descarta una futura repartició de mascaretes a altres franges d’edat.

Helga Iglesias, Regidora de Drets Socials de Navàs

Només podran tenir mascareta aquells infants que estiguin empadronats al poble.