Una delegació de l’Ajuntament de Manresa viatjarà al Vaticà per presentar el projecte «Manresa 2022»

187

Després de set anys de contactes amb el Vaticà, tindrà lloc aquesta audiència privada en la que es busca transmetre al Papa personalment el caràcter transversal i la voluntat transformadora del projecte Manresa 2022, segons ha explicat l’Ajuntament de Manresa en un comunicat.  

També s’exposarà al pontífex el projecte del Camí Ignasià, que uneix la localitat natal d’Ignasi amb Manresa, i el potencial que té com a ruta de pelegrinatge.

La delegació manresana que serà rebuda pel Papa estarà integrada per l’alcalde Valentí Junyent, el primer tinent d’alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy; el regidor de Turisme i responsable de Manresa 2022, Joan Calmet; i el coordinador del projecte i gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda. També els acompanyarà en la visita el superior de la Cova, Lluís Magriñà.

Segons l’Ajuntament de Manresa, l’objectiu del projecte «Manresa 2022» és mostrar una nova ciutat per canviar l’imaginari col·lectiu, per generar autoestima, per obrir-la al món,  per fer de Manresa una ciutat més acollidora i més atractiva, tant per als  manresans i les manresanes com per als visitants. En definitiva, per internacionalitzar la ciutat perquè sigui una autèntica destinació turística que aporti creació de riquesa al territori i que millori la qualitat de vida de la ciutadania.