L’Ajuntament de Manresa ofereix un servei d’atenció en el dol als familiars afectats pel coronavirus

141

Els serveis socials de l’Ajuntament de Manresa han impulsat un servei d’atenció a les famílies que s’hagin vist afectades, d’una o altra manera, pel coronavirus. L’objectiu del consistori és donar suport a tot aquell o aquella que ho necessiti mitjançant aquesta ajuda psicològica.

D’aquesta manera, els serveis socials del consistori manresà, amb la col·laboració dels centres de salut, estan recollint dades de les persones que podrien necessitar ajuda. Tot plegat, a través de professionals, familiars o ciutadania, previ consentiment de la persona subjecte d’ajuda.

D’altra banda, l’Ajuntament ha anunciat un acord amb Mémora, Espai de Suport al dol de Manresa, per tal que les persones que siguin derivades de Serveis Socials puguin rebre aquesta ajuda psicològica. El seguiment es farà via telefònica i serà realitzat per la psicòloga del servei. A més a més, l’Ajuntament disposa de dues psicòlogues que també faran acompanyament al dol en cas que sigui necessari.

A banda dels casos que es detectin des dels Serveis Socials, les persones interessades en aquest servei poden posar-se en contacte amb  el telèfon 010 o les adreces electròniques serveissocials@ajmanresa.cat o bé strullas@ajmanresa.cat.