Les millores han estat finançades en un 70% per la Diputació de Barcelona i s’espera que properament arribarà també als polígons dels Dolors i els Trullols. En total s’han canviat un total de 62 lluminàries entre tots dos polígons. És previst que en els propers mesos s’iniciïn les obres per a canviar-ne 292 als Dolors i 127 als Trullols

En el Polígon de Bufalvent s’ha fet la renovació total de la xarxa d’enllumenat públic del carrer Miquel Servet i la carretera del Pont de Vilomara.

El més important ha sigut la preparació per donar suport a possibles futures instal·lacions d’elements de ciutat intel·ligent, ja que permetrà alimentar els dispositius i donar-li’s connectivitat. Aquesta connectivitat ja permetrà, a banda de monitoritzar els consums elèctric i rebre avisos d’avaria telemàticament, controlarà en temps real la potència de la instal·lació i modificar-la si fos necessari.

 Per altra banda al polígon del Pont Nou a causa de l’antiguitat de les instal·lacions, les intervencions en aquest polígon han estat de menor envergadura i s’han canviat 20 lluminàries LED sense modificar les infraestructures.