L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines renoven el conveni de col·laboració per a l’any 2020

163

Amb l’objectiu d’impulsar activitats socials i culturals en el barri per millorar la qualitat de vida dels veïns. L’ajuda econòmica de l’Ajuntament és de 54,860 euros que aniran adreçats al Pla de Desenvolupament Comunitari. L’objectiu principal és aconseguir que sigui un barri inclusiu; facilitant la participació activa i la convivència veïnal; fomentant l’educació, la cultura i facilitant eines que millorin l’ocupabilitat.

El Pla de Desenvolupament Comunitari de les Escodines treballa des de fa anys en diferents eixos principals: Dinamització comunitària, Pol de Cultura, Dinamització Gent Gran. Observatori Social de Gent Gran; Activitats  Culturals i Difusió, que apleguen un munt d’accions i programes de dinamització  al barri al llarg de tot l’any.

Aquest estiu al barri de les Escodines oferirà  un “Estiu Educatiu, amb unes hores de reforç escolar durant els mesos de juliol i agost pels  nens i nenes que s’han quedat enrere durant aquest confinament.