L’Ajuntament de Manresa engega la iniciativa ‘Anima l’ànima’ que pretén recollir testimonis del confinament

108
Aerial view of computer laptop on wooden table workspace concept

En el marc del projecte Manresa 2022, l’Ajuntament de la ciutat ha engegat una iniciativa que porta per nom ‘Anima l’ànima’ i que té per objectiu recollir testimonis de confinament per part de la societat manresana. D’aquesta manera, el consistori anima a totes aquelles persones que donin testimoni en primera persona de les experiències que estan vivint durant aquest confinament.

L’objectiu és que l’experiència de casa persona esdevingui una literatura i una memòria col·lectiva per a ser recordada. Des de la Comissió de Valors de Manresa 2022, en la qual participen diferents agents cívics de Manresa des de l’any 2018, es treballa perquè precisament valors com la creativitat, la pertinença, la complicitat, l’espiritualitat, la transformació i el canvi social siguin el fonament de totes les accions que es desenvolupen en el projecte.

Els escrits sobre com està vivint cadascú aquest confinament es poden enviar a l’adreça de correu electrònic manresa2022@gmail.com i formaran part d’aquest arxiu especial per a la ciutat del demà. Els testimonis es poden enviar signats o, si algú ho prefereix així, també poden ser anònims. En ambdós casos, la seva recepció implicarà l’aplicació de la llei de protecció de dades personals.