El Papa podria no venir a Manresa durant l’aniversari del pas de Sant Ignasi de Loiola

204

L’Ajuntament de Manresa avisa que el Papa podria no venir a la ciutat durant l’aniversari del pas de Sant Ignasi de Loiola per la ciutat. L’any que ve farà mig mil·leni que el religiós va passar pel Bages i aquest matí s’ha presentat la commemoració al Teatre Kursaal.

El projecte que ja fa 7 anys que va començar vol transformar la ciutat i convertir-la en destinació turística. Un fet clau seria la visita del Papa Francesc a la ciutat. En aquest sentit, durant la presentació de Manresa 2022, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy NO ha sigut del tot optimista.

Durant aquest 2022 la Israeliana Noa, Sílvia Pérez Cruz o el cuiner manresa Jordi Cruz seran els plats fort  de Manresa 2022. Al voltant d’aquest projecte hi han participat diferents comissions on hi han treballat prop de 300 persones. La ciutat ha invertit 14 milions d’euros  al voltant dels elements patrimonials del ‘Manresa 2022’. Un dels projectes que quedarà a la ciutat és el futur Museu del Barroc, que vol situar la seva seu a la capital del Bages.