Tots aquells que no estiguessin abonats a la piscina de Castellnou abans de dissabte ja no podran fer-se el carnet de temporada ni accedir al recinte durant el cap de setmana. Aquesta és la mesura que ha pres l’Ajuntament per evitar sobrepassar l’aforament màxim i evitar les massificacions.

La mesura es va posar en funcionament dissabte dia 6 encara que, segons Inma Torralba, líder de 9 Castellnou, la decisió ja estava presa des de dimarts dia 2 i no es va avisar a ningú. A més, des de l’oposició també es destaca que “la piscina és municipal, no és privada”.

Segons l’equip de govern, d’altra banda, es justifica que la decisió s’ha pres arrel de la venda massiva de carnets causada per l’onada de calor. En total, s’han venut 600 carnets, gairebé el doble de l’aforament màxim de la piscina, i això, segons l’Ajuntament, pot ser un perill i creuen que no és segur.

Oposició i govern es van reunir ahir, però la decisió es mantè ferma. Des de 9 Castellnou ja han sol·licitat un ple extraordinari amb l’ús de la Piscina Municipal com a únic punt.