L’Ajuntament de Castellnou obrirà les piscines a tothom a partir de l’agost

288
Les piscines del del bar El Serrat. Foto de Jordi Trias.

Esquerra Republicana, que governa amb majoria absoluta, va proposar aixecar les restriccions per entrar a les piscines de Castellnou dimarts en un ple extraordinari forçat per l’oposició.

Durant el ple extraordinari demanat per l’oposició dimarts dia 16 de juliol, l’Ajuntament de Castellnou va decidir aixecar les restriccions que fa posar en marxa 6 dies abans, el dissabte 6 de juliol, i que consistien en no vendre entrades de dia els caps de setmana, a més de no emetre més carnets de temporada per evitar sobrepassar l’aforament màxim de l’equipament i millorar-ne, així, la seguretat. Això sí, aquestes limitacions seguiran en peu durant el mes de juliol.

Des de 9 Castellnou, partit més votat de l’oposició, creuen que les restriccions ja es podrien aixecar perquè, com explica la cap del partit, Imma Torralba, “es basen en suposicions i no en fets. Des del tancament les piscines tenen 10, 20, 30 i algun dia 40 persones”. També durant el ple, el cap de Junts per Castellnou, Antoni Batista, va explicar que les mesures eren excessives i va posar com a exemple les piscines de Santpedor, on s’han fet 2.600 carnets.

Un dels crítics més durs que ha tingut l’ajuntament ha sigut el bar de les piscines que ha vist com el volum de negoci ha baixat després del tancament de les piscines.