L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa un seguiment a totes les persones majors de 65 anys al municipi

195

Fins aquesta setmana l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha fet un seguiment amb més de 600 trucades a les persones majors de 65 anys al municipi. 

Davant la dificultat de tenir totes les dades, el consistori fa una crida a totes aquelles persones que no hagin estat contactades, ho poden fer elles mateixes al número de telèfon 93 828 38 62.

Per altra banda, ha impulsat una campanya per promoure el comerç local sota el lema ‘Compra al poble, hi trobaràs de tot’ en el que es posa en valor el comerç local i de proximitat per fer front a la situació de crisi amb la voluntat de potenciar els establiments del municipi.

La campanya ha identificat els establiments per sectors i els agrupa a través de les categories de productors locals, alimentació i begudes, forns i pastisseries, menjar per emportar, premsa, assegurances i agropecuari.

En total, queden agrupats una vintena de negocis locals que permeten als veïns i veïnes poder fer tot tipus de compra i serveis sense haver-se de desplaçar.