L’ajuntament d’Artés adequarà una antiga casa de la plaça major per fer visitable un antic celler familiar. Es tracta de la casa del costat del museu de la Història d’Artés. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’ajuntament destinarà 150.000 euros a la rehabilitació de la planta baixa de la casa per fer-la visitable. D’aquesta manera es vol guanyar un espai per explicar la tradició vinícola del poble. Enric Forcada Alcalde d’Artés detallava que aquesta és la segona part d’un projecte que va començar amb la compra de l’edifici.

Després d’aquesta reforma de la planta baixa de la casa, encara quedarà pendent la reforma i confecció del pla d’usos de les plantes superiors de l’edifici. Tasca que es vol fer conjuntament amb els voluntaris del museu de la Història d’Artés.

L’edifici del Museu, el del costat del qual s’està rehabilitant, va quedar afectat per un incendi el gener del 2020. Després de la seva reforma durant la pandèmia aquesta nova inversió permetria guanyar al Museu un nou espai.