L’ajornament de les oposicions per bomber de la Generalitat generen incertesa

166
Domènec Àlvarez i David Asensio, dos santpedorencs que volen presentar-se a les oposicions a Bomber de la Generalitat.
Domènec Àlvarez i David Asensio, dos santpedorencs que volen presentar-se a les oposicions a Bomber de la Generalitat.

L’ajornament de les proves de les oposicions per les places de bomber de la Generalitat generen incertesa a dos santpedorencs. Són el Domènec Àlvarez i el David Asensio, que es volien presentar a les places que es van obrir aquest 2020 i ara no saben quan podran fer les proves.

Tot i això, tots dos saben que és una oportunitat per poder-se preparar millor. En el cas d’Asensio, es volia presentar per veure com eren les proves i s’ha trobat davant d’una situació preocupant per la falta de dates.

David Asensio

El marge de temps que suposa posposar les proves, però, fa que es plantegi presentar-se amb l’objectiu d’entrar al cos a la primera.

David Asensio

Àlvarez, pel seu costat, estava pendent d’aconseguir el carnet camió. Ara, però, té clar que també anirà a obtenir una de les places que ofereix el cos.

Domènec Àlvarez

Tot i això, els dos coincideixen que la situació és complicada perquè la falta de data provoca que s’hagin de seguir preparant indefinidament. Per algunes persones, la seva situació fa que el moment d’incertesa és més difícil de gestionar.

Domènec Àlvarez

La convocatòria per les oposicions de bombers de la Generalitat d’aquest any comptava amb 250 places pel cos i les diferents proves s’han posposat fins a nova data. De moment, però, els processos de promoció interna dins el cos ja s’han tornat a posar en funcionament.