Laia Díez: “A part del físic cal entrenar el cap per poder córrer curses d’ultrarresistència”

359
Laia Díez entrevistada per nens i nenes de 2on de l'escola l'Olivar de Castellnou de Bages
Laia Díez entrevistada per nens i nenes de 2on de l'escola l'Olivar de Castellnou de Bages

La fundadora de l’escola de Trail Laia Díez ha parlat pel programa El Gronxador que fan els alumnes de les escoles de Santpedor i Castellnou de Bages

El primer Gronxador de l’any 2019 porta continguts molt interessants: notícies, propostes literàries, recomanacions musicals, contes i poemes. També entrevistes, com la dels alumnes de 2on de l’escola l’Olivar a la Laia Díez, corredora de curses d’ultrarresistència que ha competit a molts països del món i que fa tres anys va fundar l’Escola de Trail Laia Díez, a Castellnou de Bages. Entre altres coses assegura que “a part d’entrenar el físic cal entrenar el cap per poder córrer curses d’ultrarresistència”, i esforçar-se en tenir “pensaments positius”. També des de l’Olivar, llegeixen un poema d’hivern i expliquen com va anar la representació dels Pastorets i les obres de la carretera de Castellnou.

Des de l’escola Llissach, els alumnes de 6è ens parlen del Concurs de Jocs en Català i fan dues recomanacions de llibres, en castellà i en anglès.

Els nens i nenes de 4rt de La Serreta, per la seva banda, llegeixen poemes d’hivern i fan tot un reportatge sobre l’estació més freda de l’any.

També els infants de l’escola Riu d’Or parlen d’hivern i del fred de gener. A més, ensenyen com fer una bona fregida i expliquen contes ben interessants.

I atenció a l’especial del Consell dels Infants sobre els Pressupostos Participatius. Tres representants de l’entitat treuen a la llum totes les propostes que han fet pel poble des de l’entitat.

Com sempre tanquen el programa les recomanacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Santpedor, aquest cop amb una actuació espectacular del Conjunt Instrumental sobre una coneguda cançó de Bob Marley.

Escolteu el programa complet de El Gronxador del mes de gener: