L’Agrupament Roques Albes en prepara una de grossa pel seu 50è aniversari

138
Agrupament Roques Albes
Agrupament Roques Albes

Activitats de tot tipus al llarg del cap de setmana per celebrar els 50 anys de l’Agrupament Roques Albes

L’Agrupament Roques Albes celebra enguany el seu 50è aniversari. Una efemèride per a la qual no han escatimat recursos i que celebraran aquest cap de setmana amb tots els ets i uts després de setmanes preparant-ho tot.

L’enrenou començarà demà dissabte a partir de les 17:30h amb una gimcana a la plaça dels arbres. Un cop acabada, es farà una rua fins a l’Escorxador. Allà hi ha previst fer una sèrie de Parlaments per commemorar els 50 anys. Tot seguit serà el torn del sopar, amanit amb la música en acústic de Laura Luceño. Encara a l’escorxador, i amb la panxa plena, quedarà la resta de la nit per gaudir de la música de La Mulata, Somboits, DJ Gulabigang, i Arradio Rossita.

I diumenge les activitats seguiran amb un dinar de carmanyola i una bateria de jocs típics del cau, com són el bate, la torre, el macarró. Tot plegat per tornar a fer gana i acabar amb un berenar de coca i xocolata, i pa amb sardines o codony.

A més, des de l’Agrupament s’ha compost una cançó commemorativa dels 50 anys. L’escoltem:

L’agrupament Roques Albes és esplai organitzat de forma assemblaria i des del voluntariat. Forma part de l’Esplac (Associació d’Esplais Catalans). Una associació d’esplais laica i progressista que treballa des del voluntariat per a la transformació social, mitjançant l’educació en drets dels infants. L’enfortiment dels esplais és la seva raó de ser.

Actualment compta amb una vintena de monitors repartits entre els cinc grups d’edat en què es reparteix els infants: repetits (6-8 anys), petits (8-10 anys), mitjans (10-12 anys), i grans (12-14 anys).