Els Castellers de Cerdanyola no actuaran per la Festa Major de Sallent

321

 

S’acosta la Festa Major de Sallent, i és per aquest motiu que els actes fins avui estaven tots tancats i amb els seus respectius horaris. L’Ajuntament de Sallent però s’ha trobat amb un contratemps d’última hora i és que l’Agrupació dels Castellers de Cerdanyola ha enviat un comunicat per anunciar que el dia 11 de Setembre no podran venir a l’acte que estava previst.

La colla castellera es va crear el mes de juny de 1998. No va ser fins al 1999 que es van esdevenir com a Colla, ja que el novembre del mateix any, van descarregar el 5 de 7, a Cornellà de Llobregat. Els castellers han enviat un comunicat i expliquen, que per causes alienes a la junta directiva, han decidit cancel·lar l’acte que s’havia de dur a terme l’11 de setembre a les 11:30 h al Parc Municipal Pere Sallés. La regidora de Cultura, Anna Fernández ho explica

Al ser una data senyalada, l’Ajuntament ha decidit no comptar amb cap altra colla, ja que “coincideix amb l’11 de Setembre i no és un cap de setmana qualsevol”, per tant ara mateix “no està plantejat cap pla B ha assegurat Fernández a Ràdio Sallent.