La vaca de la polèmica a Castellbell i el Vilar ja és a Camprodon

310

El rumor que l’ajuntament volia sacrificar-la va provocar un allau de missatges provinents de tot el món que van crear el col·lapse dels serveis de comunicació del consistori. L’alcaldessa i l’equip de govern fins i tot van rebre amenaces de mort.

L’ajuntament va explicar a Ona Bages que en cap moment volien que es matés la vaca i que simplement estaven complint amb els procediments per traslladar-la a una altra explotació. El rebombori que es va crear va fer que finalment, l’Ajuntament donés l’animal a la Fundació Santuario de Gaia, que té un espai per cuidar animals maltractats a Camprodon. Divendres mateix van carregar-la a un camió i l’animal ja és a la seva nova casa. De nom, li han posat Vilar. Així ho han anunciat a les xarxes:

 

El grup animalista diu que han deixat bocabadats els veïns del poble amb la seva campanya. L’alcaldessa Montse Badia, assegura que el rebombori es va crear perquè No estaven informats. La Fundació Santuario de Gaia, però, manté la seva versió i assegura que l’animal hagués acabat a l’escorxador perquè no estava identificat i per tant, no se’l podria traslladar a una altra granja.