La UBIC de Sant Vicenç de Castellet es mostra satisfeta amb aquest inici de la fase 1 de desconfinament

290

Els primers dies d’aquesta segona fase de desescalada han sigut molt satisfactoris per l’agrupació de botiguers de l’Eix Castellet i se senten molt preparats per tot el que vindrà.  Per altra banda, algunes de les terrasses de bars i restaurants han decidit no aixecar la persiana, de moment. Aixi ho va explicar ahir als micròfons de La Central, la responsable de comunicació de l’Eix Castellet, Verónica Lara:

Durant la fase 0 es va oferir el servei a domicili de diversos comerços per facilitar el confinament de la ciutadania. Juntament amb l’Ajuntament, l’Eix Castellet va fer una compra conjunta de gels i mascaretes, atenent algunes especificacions d’alguns establiments que tenien una casuística particular. El consistori també va comprar i facilitar pantalles protectores per a tots els establiments que estaven oberts al municipi. Per altra banda, s’ha creat una campanya per reforçar el comerç local, sota el lema “ara et toca a tu”.

L’Eix Castellet va mantenir una reunió amb l’equip governamental i se’ls hi va oferir una formació als comerços per saber com afrontar aquesta crisi, entre d’altres. Segons va poder confirmar Verónica Lara a La Central:

Sorpreses a part, els comerciants se senten molt preparats, sempre que els clients puguin venir als establiments, i la valoració per part de la UBIC es molt positiva envers aquesta segona fase de desescalada, segons va explicar Lara.

Finalment, cal destacar que cada vegada hi ha més associats a l’Eix Castellet i això, segons expliquen, demostra que Sant Vicenç de Castellet se sent comode amb el col·lectiu de botiguers.