La UBIC i l’Ajuntament de Sallent acorden fomentar l’activitat econòmica del poble

173

El 25 de març l’Ajuntament de Sallent va signar un acord amb Josep Puig, president de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent (UBIC), amb l’objectiu de prorrogar la cessió gratuïta del seu local a Sallent. Aquest espai és la seu social de l’entitat i també li serveix com a oficina de gestió i punt de trobada de tots els associats. A més, per tal que la UBIC pugui incentivar accions d’animació i promoció del petit comerç local, l’Ajuntament li atorga una subvenció de 3.000 € que la UBIC haurà d’executar durant el 2021.

En aquest document, l’Ajuntament es compromet a fer-se càrrec del manteniment de l’immoble, mentre que la UBIC haurà de cobrir les despeses derivades del funcionament ordinari, subministraments i serveis. A més, el consistori ofereix a l’associació suport tècnic i administratiu, així com assessorament en matèria de promoció comercial, programa d’assessorament als establiments comercials “Modernitza’t”, accés a ajust públics, etc.

En la seva memòria anual, la UBIC es compromet a realitzar campanyes de promoció i animació del comerç, coorganitzar la Festa de la Tapa i la Cervesa, gestionar la pàgina web del Comerç associat de Sallent i desenvolupament de la Marketplace i garantir el funcionament ordinari de l’entitat.

La UBIC és una associació de comerciants i professionals que agrupa els establiments de la vila de Sallent per tal de potenciar el seu desenvolupament a través d’objectius comuns. Està formada per un grup de comerciants del poble i gestionen els recursos propis i els ajuts de les institucions. Si vols saber-ne més, mira el seu Instagram, Facebook o visita la seva pàgina web.