La trobada de batucades torna per la Festa Major de Sant Fruitós

214

La Batukada Shangó, juntament amb Sol Re percussió i l’Ajuntament de Sant Fruitós, porta entre mans la segona trobada de batucades pel dissabte de Festa Major, després de l’èxit del primer concurs de percussió Cor de Catalunya de l’any passat

Steffy Gavilán és membre de la Batukada Shangó i destaca el nivell de les batucades que vénen en aquesta edició i el suport que han rebut de l’Ajuntament.

La trobada començarà al matí, amb un taller gratuït obert a tothom per als petits del poble i a continuació hi haurà una màsterclass a càrrec d’en Pau de la bandarra. Això serà a les 11 a l’Escola Monsenyor Gibert i s’acabarà aproximadament a dos-quarts d’una. Cal inscripció prèvia abans del 30 de juny a info@solrepercussio.cat. Les colles dinaran juntes i a les 6 de la tarda començarà la Cercavila, des de la plaça Alcalá fins a la Màquina de Batre, on es faran les actuacions finals dels grups convidats, aquest any sense concurs. La Batukada Shangó de Sant Fruitós posarà el punt final a les exhibicions.

Un cop acabada la trobada de batukades començarà el Corretaskes del Col·lectiu AKP. Paral·lelament, hi haurà el partit de futbol veterans – IV Memorial Miquel Martínez a dos-quarts de 7 al camp de futbol.
A les 11 de la nit hi haurà el ball amb la banda del drac al Bosquet i a tres-quarts de 12 l’actuació de Séptimo A i sessió MonDJ al camp de Futbol Municipal.

La missa solemne serà diumenge a l’Església a les 11 del matí i a dos-quarts d’una hi haurà el ball de sardanes i el vermut popular amb la Cobla Orquestra Rosaleda. Ja al vespre a un quart de 8, es farà la salutació a les entitats i el parlament institucional i el posterior ball dels geganters i grallers de Sant Fruitós. El Concert de Festa Major anirà a càrrec de l’Orquestra Rosaleda a partir de les 11 de la nit al Bosquet.

El punt final el posen la gimcana d’humor amarillo de la Festa Jove el dilluns a les 6 de la tarda al pàrquing del pavelló i l’espectacle Tributo a Pepe Rubianes a les 10 del vespre al Bosquet.

Imatge de la Batucada Shangó a l’Enfangada Solidària.