“La temporada promet”

205

[ÀUDIO] L’equip sènior femení de futbol sala del Sallent ha començat la temporada oficial guanyant al Dos 1 Sabadell per 4 gols a 0. Les rosa-i-negres també han guanyat els quatre amistosos de pretemporada que han disputat. “No podíem haver començat millor la temporada”, ha dit Olga Gili, jugadora.

També ha fet la crònica del partit contra el Sabadell:

Tot i que el resultat mostri una àmplia diferència, van tenir dificultats defensives: l’equip sabadellenc arribava sovint a porteria. Les sallentines van trobar la major fluïdesa atacant, encara que la portera rival no les va deixar acabar marcant “sis o set gols”.

Aquesta setmana, els toca descansar a la lliga, però ja s’han buscat un amistós per no trencar el ritme i la dinàmica positiva. La següent setmana no disposaran de pavelló per reformes, però llavors ja sí que continuaran amb la competició. Si la temporada passada les noies entrenades per Jordi Fernandez i Sergio Soler van quedar terceres del grup A de Territorial Femenina i van poder disputar la Copa Catalana, enguany tenen “aspiracions de pujar de categoria”, en paraules d’Olga Gili.

Foto: publicada al perfil Facebook de l’equip