La sisena edició dels Benet Games aplega més de 27.000 visitants

146
Imatge d'una de les supercurses del Club Super3
Imatge d'una de les supercurses del Club Super3

Les supercurses del Club Super3 i la caminada solidària per recaptar fons per finançar els projectes de millora de l’àrea infantil de la Fundació Althaia van donar el tret de sortida del festival. La caminada, d’uns 7 km pels voltants de Sant Fruitós de Bages, va arrencar a les 10 h del matí des del Bosquet i va culminar amb una paella a càrrec dels organitzadors de la Festa de l’Arròs. En total, hi van participar una vintena de persones. 

Pel que fa a les supercurses infantils, que van tenir lloc al llarg del dissabte al matí, es va doblar el nombre de visitants respecte la primera edició, passant dels 600 als 1200 participants. Dissabte també va tenir lloc el concurs xancleta challenge promogut pel Club Super 3. 

El Bosquet, la Plaça Alfred Figueras, la Piscina Municipal, el Camp de Futbol i el Pavelló d’Esports van ser els escenaris de les més de quaranta activitats que es van dur a terme al llarg de tot el cap de setmana.

Apart dels espais que ja estaven presents en edicions anteriors, com a novetat, aquest any s’hi va incorporar un nou espai, el tecnològic, on els visitants van podeu gaudir d’un taller de drons, patinets elèctrics i hoverboards, entre d’altres. Precisament, un dels objectius que es marca l’organització és potenciar aquest espai. 

Pel que fa a la zona d’aigua, els visitants van poder fer activitats com ara paddle surf o un bateig de submarinisme, amb la incorporació de sessions de body art i pilates.

Dissabte a la tarda van tenir lloc la prova de bicitrial, una festa de colors i l’entrega de premis del concurs Real Video Stories, entre d’altres. 

Diumenge va ser el torn de la Kia Race i la Copa Catalana de Ciclocròs. La Copa Catalana Ciclocross Gran Premi Regio7 va arrencar a les 9h del matí i es va allargar fins gairebé les 15h de la tarda. La competició, que es va dur a terme al pàrquing de les piscines municipals, va comptar amb un circuit de 2 km i un total d’onze categories participants. 

Pel que fa a la Kia Race, hi van participar més de 600 corredors d’arreu del país. Els esportistes podien optar per recórrer 6 km o bé competir a la Kia Race Wild, una cursa de fang més salvatge i exigent que compta amb un recorregut de 12 km. 

A banda de les proves i activitats esportives, els visitants que es van acostar a Sant Fruitós de Bages al llarg del cap de setmana també van poder gaudir d’actuacions musicals i ofertes gastronòmiques.