La Setmana Jove de Sant Fruitós arriba amb música, esport i noves tecnologies

168

Un any més torna la setmana jove a Sant Fruitós de Bages. Ho fa del 9 al 13 d’octubre i plena d’activitats i propostes variades de música, esport i noves tecnologies.

La Tècnica de joventut de l’Ajuntamnt de Sant Fruitós, Paula Mora, assegura que des de la seva àrea s’intenta, any rere any, que es facin les activitats que demanen els joves. De fet, la setmana jove s’organitza a partir dels tallers i les activitats que no s’han pogut dur a terme durant l’Estiu Jove. Mora ho explica:

L’acte estrella serà divendres, amb el concert del grup de Buhos que va ser escollit per votació popular entre els joves del municipi. El grup actuarà a partir de les 11 de la nit al pavelló d’esports i la festa continuarà als els DJs locals Berna, Arzzett i Kandish. El preu de les entrades és de 3€ si s’adquireix anticipadament o de 5€ el mateix dia del concert. Des de l’organització recorden que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal. En aquest cas, si les entrades són anticipades, s’obsequiarà amb 1 entrada per a cada acompanyant.

La proposta tecnològica és pel dimecres 11, a les 6 de la tarda, que es disputarà un torneig de Clash Royale, el popular videojoc en línia basat en el Clash of Clans.

La proposta esportiva arribarà el dijous 12 d’octubre amb el torneig de 12 hores de vòlei al pavelló municipal. Com ja és habitual hi haurà dues categories: la blanca, per amateurs, i la negra, per a experimentats.

La setmana jove va començar dilluns amb de el taller “fem un videoblog” al NexeJove. Els participants en aquesta activitat, joves d’entre 12 i 16 anys, van aprendre els secrets per a ser un bon youtuber.