L’art, la música, l’esport i les noves tecnologies seran els protagonistes, un any més, de la setmana jove de Sant Fruitós. Arrencarà dilluns amb un cartell ple d’activitats i durarà fins el diumenge 14.

Les activitats que s’han programat van des d’un Taller d’Impressió 3D (dilluns) fins a la pintada d’un mural participatiu (dimarts i dimecres), les 12h de Vòlei (divendres) i el Concert Jove (dissabte). Tot això a través de les propostes dels mateixos joves de Sant Fruitós. De fet, la setmana jove s’organitza a partir dels tallers i les activitats que no s’han pogut dur a terme durant l’Estiu Jove i que també recull al Pla de Joventut. Ho ha dit el Tècnic Auxiliar de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós, Sergio López.

Un dels actes que s’inclou dins la setmana és la presentació del Nou Casal de Joves de Sant Fruitós que s’ubicarà a la planta baixa del Nexe-Espai de Cultura. Es tracta d’un projecte que, tal com assenyala López, serà “molt important” pels joves, ja que passaran de tenir una sala molt reduïda a un espai de més de 200m2. És una proposta que ja va aprovar l’Ajuntament aquest estiu i que ara es troba en la fase inicial.

López també assegura que, amb aquesta iniciativa, els joves (i no tan joves) trobaran el seu lloc.