Gabri Garcia de Sallent i resident a Sant Fruitós durant uns anys, Enric Velasco de Navarcles o Joaquim Hernandez de Terrassa, van ser alguns dels exjugadors que van participar a la 14a Trobada d’exjugadors del Barça.

Dilluns 15 de juny va començar la Setmana del Barça a Sant Fruitós que acaba avui amb la 14a. Trobada d’exjugadors del FC Barcelona de l’Agrupació Barça Jugadors. Es tracta d’uns 180 exjugadors que fan una matinal de partits de futbol.

La programació de la Setmana del Barça va començar amb la xerrada “Enganxa’t a l’esport” a càrrec de l’exjugador del FC Barcelona Antoni Pinilla.

A la conferència, Pinilla va explicar com l’esport serveix de factor de protecció davant conductes de risc. Un cop acabat l’acte, va expressar que era una oportunitat per ell conèixer el poble i que estava molt bé que es fessin tot un seguit d’activitats abans de la matinal d’exjugadors de futbol.

L’Agrupació Barça Jugadors va escollir aquest any el municipi de Sant Fruitós de Bages per celebrar la trobada anual d’exjugadors de futbol del FC Barcelona després que un dels membres de la junta acudís a la Festa de l’Arròs d’enguany. Aquest esdeveniment reuneix més de 180 exjugadors del Barça de totes les categories en una matinal de partits, que es celebrarà el proper 20 de juny al camp de futbol municipal. Durant la setmana es faran un seguit d’activitats relacionades amb l’esport. Ampliarem la información a l’entrevista de l’informatiu.

 

També podeu escoltar l’entrevista a Gabri Garcia realitzada per Laia Candàliga, seguint aquest enllaç, minut 36, així com la crònica ambient amb la connexió en directe a Candàliga.