La setmana de la mobilitat sostenible omple de propostes el municipi

95

Sant Fruitós de Bages celebra la setmana de la mobilitat sostenible i segura del 16 al 21 d’octubre. Ho fa amb activitats per a tots els públics entre les que destaca la pedalada de dissabte. Així, aquest 21 d’octubre, el municipi organitza una tarda d’activitats a l’entorn del transport en bicicleta i una pedalada popular apte per a tothom.

Les famílies que vagin a la plaça del Parc del Castell podran participar, a partir de les 5 de la tarda, en un taller d’inspecció de bicicletes, fer cronoescalada, circular per un circuit d’educació viària o provar bicicletes elèctriques. Durant la tard, a més, hi haurà berenar per a tots els assistents.

L’activitat estrella, la pedalada popular, dona el tret de sortida a les 6 de la tarda. Es farà una marxa en bicicleta pel municipi i un cop acabi, es farà una entrega de premis per reconèixer el participant que porti el casc més original. Des de l‘organització s’anima al participants a decorar el seu casc per poder entrar al sorteig de regals.

Paral·lelament a aquesta activitats, l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal i dels centres escolars del municipi, ha organitzat el concurs de dibuix “ Com em desplaço per Sant Fruitós de Bages”, on poden participar-hi els alumnes des de primer fins a quart de primària.

Per a participar-hi els nens i nenes poden descarregar-se una plantilla a la pàgina web de l’Ajuntament i entregar el dibuix a l’escola o a la Biblioteca Municipal fins el 17 d’octubre. El dissabte 21 d’octubre es realitzarà l’entrega de premis als guanyadors en el marc de la pedalada popular.