Aquesta és la Setmana contra la Violència de Gènere a Sallent. A més d’exposicions a la Sala Vilà i Valentí de dilluns a diumenge, dimecres serà el dia central amb la lectura del manifest a dos quarts de sis de la tarda, seguida de la projecció de la pel·lícula La maleta de Marta.

També es volen emplaçar tres en ratlles pel poble. Ester Suades, presidenta de l’associació Adona’t, ens ho va explicar al darrer informatiu: “Intentarem muntar uns tres en ratlla grossos al mig de les places del Pare Claret i de l’Ajuntament. Composaran una mà amb un 016”.

Des d’Adona’t pensen que és important el coneixement sobre què és o no és violència per part dels infants, per això han buscat la col·laboració amb les escoles. “S’han de començar a conscienciar des de ben jovenets”, segons Suades, perquè hi ha moltes mostres de violència que costen de captar, com ara el control amb els whatsapps.

Les activitats de la setmana han estat organitzades entre l’associació per la igualtat Adona’t i l’ajuntament, amb la col·laboració de Sallent Comercial.

Foto: Perfil de Facebook d’Adona’t